У Львові відкрили виставку «Slovenia/ART scanning» та проект «Photoarchive»

У Львові відкрили виставку «Slovenia/ART scanning» та проект «Photoarchive»

23 травня 2018 року, о 17.00 год у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького (проспект Свободи, 20), за сприяння Посольства Республіки Словенія в Україні та  Консульства Республіки Словенія в Харкові, відбулося урочисте відкриття виставки «Slovenia/ART scanning» та  проекту «Photoarchive».

Представники Львівського університету бізнесу та права – ректор Ф.В. Горбонос та к.е.н. Р.М. Скриньковський – також  отримали запрошення та взяли участь у цьому заході.

Раніше проекти «Slovenia / ART scanning» та  «Photoarchive» були презентовані в Харкові в Центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр»,   а також  експонувались в Мистецькому Арсеналі та в Міністерстві закордонних справ України в Києві.

Проект «Photoarchive» присвячений стародавній архітектурі Словенії, а проект «Slovenia / ART scanning» презентує сучасну, динамічну і водночас затишну та доброзичливу Словенію.  Учасниками проекту є молоді українські художники Роман Мінін, Олексій Яловега та Олег Винник-Штеп. Вони відвідали Словенію та  відобразили у своїх роботах все найкраще, що побачили під час подорожей країною.