Тиждень святкування 15-річчя університету

Тиждень святкування 15-річчя університету

З 14 по 18 травня 2018 року у Львівському університеті бізнесу та права проходить тиждень святкувань з нагоди 15-річчя заснування університету.
В рамках відзначення 15-ти років існування університету заплановано проведення великої кількості заходів, до участі в яких запрошено як вітчизняних науковців та практичних працівників – представників органів влади та місцевого самоврядування, так і закордонних партнерів та науковців-професорів у різних галузях науки.

Зокрема, 14 травня відбудеться студентська науково-практична конференція на тему «Інноваційні рішення сучасних проблем економіки, права, міжнародних відносин та журналістики». Крім студентів різних факультетів Львівського університету бізнесу та права, участь у конференції візьмуть також і студенти з інших вищих навчальних закладів міста Львова.

15 травня заплановано проведення концерту з нагоди Дня матері, який вся Україна відсвяткувала минулої неділі – 13 травня.

17-18 травня буде проходити міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки і практики у світлі Євроінтеграції». Метою проведення цього заходу є обговорення проблем, узагальнення досвіду та формування перспектив розвитку науки і практи у світлі євроінтеграції із залученням зусиль науковців, аспірантів, студентів з усіх куточків України та зарубіжних країн в діяльність вітчизняних підприємств, наукових установ, державних організацій тощо.  Так, 17 травня відбудеться відкриття конференції, привітання учасників заходу, а пізніше заплановані пленарне засідання, святковий концерт та секційні засідання. 18 травня будуть проходити дискусії, підведення підсумків конференції, вручення дипломів та сертифікатів.

Робочі мови конференції: українська, англійська, чеська, словацька, польська. За результатами конференції буде видано збірник матеріалів, де будуть опубліковані найкращі праці учасників зазначеного заходу.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у святкуванні 15-річчя заснування Львівського університету бізнесу та права за адресою м. Львів, вул. Кульпарківська, 99.