Правила консультування у юридичній клініці

VIRIBUS UNITIS“ при Львівському університеті бізнесу та права

 

1. Всі звернення реєструються в Журналі реєстрації звернень осіб із зазначенням наступних відомостей: порядковий номер (1), дата звернення (2), прізвище, ім’я, по-батькові особи, що звертається по юридичну консультацію (3), соціальна категорія (4), джерело походження інформації про послуги (5), коротка вказівка на суть звернення (6), сферу надання правової допомоги (7), вчинені заходи (8), інстанцію, куди скеровано документи (9), стан справи (10), домашнюю адресу особи, яка звертається по правову допомогу (11), прізвище та ініціали чергового консультанта, що прийняв звернення (12), підпис чергового консультанта (13) та номер Картки прийому (14) або вказівка на неписьмову форму надання консультації (усну або по-телефону).

 

2. Для осіб, консультації яким надаються у письмовій формі, оформляється картка прийому осіб. У картці прийому особи вказується: дату звернення, відкриття і номер справи, прізвище, ім’я, по-батькові особи, яка звернулася, її контактний телефон, детальний опис суті звернення (1), куди звертались і які результати отримано (2), копії яких документів надано (3), звідки особа дізналась про юридичну клініку(4), юридичне формулювання проблеми (2), просування та кінцевий результат по справі (6), прізвище, ініціали та підпис чергового консультанта, який прийняв звернення і надає консультацію, дата закриття справи, підпис особи, що звернулась. До картки прийому осіб оформляється додаток, у якому вказується суть звернення, суть консультації, реєстраційний номер (збігається із карткою прийому особи), перелік процесуальних документів, та дані про консультанта.

 

3. За зверненням оформленню підлягають справи, які містять: картку прийому осіб; копії документів наданих особами, що звернулися; копії додатків, які видані на руки особам; копії процесуальних документів, що були складені в процесі ведення справи; копії відповідей посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування на звернення, що були підготовлені черговими консультантами; копії судових рішень, де вказано результат по справі, та інші матеріли, які були використані  під час роботи над справою.

 

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН В ЮРИДИЧНІЙ КЛІНІЦІ „VIRIBUS UNITIS
при Львівському університеті бізнесу та права 

  Час консультування Місце проведення консультацій
середа 14.00. – 16.00. м. Львів, вул.Антоновича, 70, кім. “Юридична клініка”

 

 

Адреса:       

ЮРИДИЧНА КЛІНІКА „VIRIBIS UNITAS“ при Львівському університеті бізнесу та права

79054, м. Львів, вул. Антоновича, 70, кім. „Юридична клініка”

тел.: +380322____________________________________

Електронна пошта: 

viribis.unitas.lubp@gmail.com

Веб-сторінка:

www.lubp.com.ua