Оголошується набір слухачів навчально-наукових курсів

Оголошується набір слухачів навчально-наукових курсів

Громадська організація «Україно-Словацький центр співпраці» за фінансової підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголошує набір слухачів навчально-наукових курсів у рамках навчально-наукової програми «ЮРИДИЧНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ЗА КОРУПЦІЙНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ТА ПРАВОПОРУШЕННЯ, ПОВ’ЯЗАНІ З КОРУПЦІЄЮ».

Ціль навчально-наукової програми полягає у формуванні системи теоретичних знань та практичних навичок у сфері юридичної відповідальності підприємства за корупційні правопорушення та правопорушення, пов’язані з корупцією; роз’яснення актуальних питань юридичної відповідальності підприємства з метою підвищення правової культури суспільства у зв’язку з євроінтеграційними процесами в Україні, протидії корупції в Україні; підвищення наукового потенціалу у контексті співробітництва України з іноземними державами.

            Завдання: вивчення законодавства України та Європейського Союзу у сфері юридичної відповідальності підприємства в межах економіки та управління підприємствами і права, а також засвоєння теоретико-методологічних та методичних засад юридичної відповідальності підприємства за корупційні правопорушення та правопорушення, пов’язані з корупцією,  в умовах адаптації українського законодавства до законодавства Європейського Союзу.

            Цільова аудиторія: студенти, аспіранти, фахівці у сфері права, науковці, керівники підприємств.

В основу вивчення програми покладено лекційні заняття, практичні заняття, самостійна (наукова) робота. Наведено теми для самостійної роботи (наукової), тренінгів, рефератів, індивідуальних робіт.

За результатами вивчення програми слухачі повинні: знати законодавство України та Європейського Союзу у сфері юридичної відповідальності підприємства за вчинення  корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією; набути теоретичні знання і практичні навички опрацювання і використання нормативно-правової бази у сфері юридичної відповідальності керівників підприємств за незаконні та протиправні дії з урахуванням адаптації українського законодавства до законодавства Європейського Союзу; вміти: застосовувати отримані знання у професійній юридичній діяльності; надавати кваліфіковані юридичні консультації у сфері юридичної відповідальності підприємства за вчинення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією в межах управління та адміністрування і права; робити висновки з теорії і практики за проблемою, формулювати задачі і надавати ефективні та результативні рекомендації щодо можливих шляхів їх вирішення; здійснювати науково-практичні дослідження за проблемою з метою одержання наукового результату з практичним значенням.

За умови успішного проходження місячного курсу слухачі отримують сертифікат про проходження курсів.

            Якщо Ви виявили бажання стати слухачами вищевказаних курсів, просимо надіслати лист на електронну пошту: lawcourses10@gmail.com . У листі необхідно зазначити:

  • Прізвище, ім’я, по батькові.
  • Контактний номер телефону.
  • Посада та місце праці (навчання).
  • Мотивація Вашої участі у заході.

Час та місце проведення: жовтень 2017 року; м. Львів, вул. Кульпарківська 99.

За детальнішою інформацією Ви можете звернутися за телефоном: +38 (097) 999 24 77.

            Участь у заході безкоштовна.