Спортивне життя університету

 

Вже втретє у 2013 – 2014 навчальному році стартує боротьба за перехідний кубок ректора Львівського Університету Бізнесу та Права – змагання,які включають в себе шість видів спорту:

–         Футбол;

–         Волейбол;

–         Баскетбол;

–         Настільний теніс;

–         Шахи;

–         Армреслінг;

Змагання проходять  на протязі цілого навчального року.

    Студенти І-ІV курсів  активно ведуть боротьбу за цей кубок. З кожної групи виставляють по команді на певний вид спорту.

          Пройшов ще один навчальний рік, почався новий, що поніс за собою нові враження і нові перемоги. Та вже отримані не забуваються і кожен раз гріють душу спортсменів, що так за них боролися. А була у них така можливість в минулому навчальному році на Спартакіаді серед студентів ЛУБП.  Де юридичний факульте (група 302Ю) довів свою міць і завзяття, виборовши перехідний кубок ректора ЛУБП. так само як і економічний факультет(група 201Ф,капітан Ядчишин Володимир) не поступається своїм почесним другим місцем.Замкнула трійку призерів група 301МВ.

         Ця Спартакіада  включає в себе шість видів спорту, а саме футбол, волейбол, баскетбол, армреслінг, шахи  та настільний теніс.

 

 

 

         Звичайно ж, на цих перемогах спортивне життя студентів не закінчується, а втілюються вже у цьому навчальному році в нову боротьбу і нові враження від участі у Спартакіаді.